Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Οι σωστές σκιές για κάθε χρώμα ματιών


         Γεια σας κορίτσια! Αυτή τη φορά θα σας δείξω τι χρώμα σκιές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας. 

ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ: Οι γυναίκες με καφέ χρώμα ματιών έχουν τις περισσότερες επιλογές στις σκιές αφού τους ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα. "Μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια απόχρωση θέλουν. Από γήινες και ζεστές μπρονζέ μέχρι μπλε, πράσινες και μοβ" υποστηρίζει η Gravani.  

     ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ: Το μπλε χρώμα στα μάτια είναι ένας φυσικός ήρεμος τόνος που χρειάζεται ζεστές αποχρώσεις σκιών ώστε να τονιστούν όμορφα. "Μ αρέσει να χρησιμοποιώ γκρι-καφέ τόνους. Αποφεύγω τους γαλάζιους ή μπλε αφού αποσπούν το ενδιαφέρον από το φυσικό χρώμα των ματιών που είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακό " λέει η make up artist Marina Gravani. Τα καλύτερα χρώματα είναι το χρυσό, το μπρονζέ, της σαμπάνιας, το μπεζ και το ροδακινί. Εναλλακτικά και για ένα απροσδόκητο λουκ απλώνουμε σκιές σε απαλό πορτοκαλί.

     ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ:Η απόχρωση της σέπιας, το μωβ και το ροζ χρώμα είναι ιδανικά για τα πράσινα μάτια αφού δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση. Καθημερινά και σε πιο casual εμφανίσεις ένα απαλό ροζ είναι η καλύτερη επιλογή. Για εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατάλληλες είναι οι σκούρες μοβ ιριδίζουσες σκιές που δημιουργούν ένα δραματικό λουκ.   


   Αυτά για τώρα κορίτσια μου..!! Θα τα πούμε κάποια άλλη φορά. 
Και μην ξεχάσετε να γρεφτείτε στο blog μου!

                                              Φιλιά πολλά!
                                                                        DoDo'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου