Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Σοκολατένιο μαύρισμα με σπιτικό λαδάκι!   Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα πρώτα μπανάκια έχουν αρχίσει, όπως και η ηλιοθεραπεία που θα σας χαρίσει σοκολατένιο μαύρισμα. Φτιάξτε, λοιπόν, μόνες σας ένα λαδάκι που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο σας.

   Θα χρειαστείτε:
   - 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
   - 1 μεγάλο καρότο
   - 2 βερίκοκα
   - 5 με 6 σταγόνες ιώδιο

  Τρόπος παρασκευής:
   Βάλτε στον αποχυμωτή σας το καρότο για να πάρετε το χυμό του και κάντε το ίδιο και με τα βερίκοκα. Στη συνέχεια, ρίξτε τους δύο χυμούς μαζί με το ελαιόλαδο σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι και προσθέστε το ιώδιο. Κλείστε το πολύ καλά και κουνήστε το μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αυτό ήταν! Το λάδι μαυρίσματός σας είναι έτοιμο για χρήση.

   Τρόπος εφαρμογής:
     Πριν από κάθε χρήση κουνήστε ελαφρώς το μπουκαλάκι μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά μέσα και απλώστε το ομοιόμορφα στο σώμα σας. Αξίζει να σημειωθεί πως καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε μετά από τα δέκα πρώτα σας μπάνια.

   Tip: Μπορείτε να ενισχύσετε τη δράση του τρώγοντας καρότα και βερίκοκα 30 λεπτά πριν την ηλιοθεραπεία σας, έτσι ώστε να αυξήσετε τα επίπεδα μελανίνης στο δέρμα και να μαυρίσετε ευκολότερα!                                       Αυτά από εμένα θα τα ξαναπούμε σύντομα!

                                                          Φιλιά πολλά...
                                                                                  DoDo'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου