Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η συλλογή μου με προϊόντα Nivea

 

 Κορίτσια μου, καλό μήνα να έχετε! Έτσι, επίσημα πια, έχει μπει το καλοκαίρι και οι διακοπές για τα καλά στη ζωή μας. Είπα, λοιπόν κι εγώ, να σας μιλήσω για την αγαπημένη μου μάρκα περιποίησης και καλλυντικών, την Nivea...! Η συλλογή μου δεν είναι και τόσο μεγάλη, αλλά ελπίζω να σας βοηθήσει...! Δεν θυμάμαι και πολύ καλά τιμές και διάφορα τέτοια, αλλά μπορώ να σας κάνω ένα μικρό review για το κάθε προϊόν.
 
 1ο προϊόν: Nivea Creme


 Σας έχω ξαναμιλήσει για τα θαυματουργά αποτελέσματα αυτής της κρέμας, οπότε, δε νομίζω ότι πρέπει να φλυαρίσω περισσότερο...!







2ο προϊόν: Nivea shower gel

Και για αυτό το προϊόν σας έχω ξαναμιλήσει, άρα δε λέω περισσότερα.







3ο προϊόν: Nivea volume shine glace

Αυτό το lipgloss είναι τόσο καταπληκτικό που νομίζω ότι το έχω ερωτευτεί! Δίνει όγκο στα χείλη και ένα υπέροχο και φυσικό ροζ χρώμα !! Το δικό μου είναι στην απόχρωση 27 Sorbet και νομίζω ότι είναι το πιο ωραίο από όλα...! Βέβαια, μου τελειώνει, αλλά σίγουρα θα το ξαναγοράσω.




4ο προϊόν: Nivea Visage μάσκα καθαρισμού

 Είναι μία από τις πολλές μάσκες της Nivea! Τις έχω δοκιμάσει όλες, αλλά αυτές οι 2 μάσκες  και η αναζωογονητική είναι οι πιο ωραίες. Η συγκεκριμένη μάσκα, δίνει ματ αποτέλεσμα σε λιπαρές επιδερμίδες ή σε επιδερμίδες με τάσεις λιπαρότητας/ακμής και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και δρα μόνο σε 2-3 λεπτά. Σε τιμή λιγότερη από 2 ευρώ (1.62), δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην τις αγοράσετε. Τέλος, είναι πολύ οικονομικές, γιατί έχουν σχεδιαστεί για 2 εφαρμογές και όχι για 1 όπως άλλες!


5ο προϊόν: Nivea Visage peel off mask



Μία μόνο λέξη έχω να πω για αυτήν την μάσκα ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ!
Δεν είχα ξαναδοκιμάσει μάσκα peel off και έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα! Καθάρισε τους πόρους μου και το δέρμα μου μετά από την εφαρμογή της έλαμπε στην κυριολεξία....! Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις κοπέλες...!  Είναι δερματολογικά ελεγμένη με πανθενόλη που απομακρύνει την λιπαρότητα και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα.


6ο προϊόν: Nivea sun protect &bronze
                Nivea sun caring spray

To πρώτο αντιηλιακό (protect & bronze) έχει SPF20 και κάνει αυτό ακριβώς που λέει: προστατεύει και μαυρίζει! Επιταχύνει το ΦΥΣΙΚΟ μαύρισμα της επιδερμίδας χωρίς συστατικά Self Tan. Βέβαια, επειδή έχει τόσο χαμηλό δείκτη προστασίας, το χρησιμοποιούσα πέρσι στα μέσα Αυγούστου που ήμουν πιο μαυρισμένη απ'ότι στις αρχές του Ιουνίου. Επίσης, οι βαθμίδες SPF   είναι: 6-10, 15-25, 30-50 και 50+.
Το δεύτερο αντιηλιακό έχει SPF30 και εγώ το χρησιμοποιώ περισσότερο σαν after sun και όχι σαν αντιηλιακό γιατί είναι πολύ ενυδατικό. Σας προστατεύει από τα εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Δεν είναι λιπαρό και απορροφάται πολύ γρήγορα.

7ο προϊόν: Nivea straight & easy serum

Το χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο στις άκρες και στις ρίζες των μαλλιών μου. Δεν το χρησιμοποιώ τόσο στο μήκος των μαλλιών γιατί είναι λίγο λιπαρό και αυτό που θέλω να κάνει (και το κάνει με μεγάλη επιτυχία) είναι να τιθασεύει τα άγρια μαλλιά μου!!! Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα  και τα αποτρέπει από το φριζάρισμα. Είναι κατάλληλο για σπαστά ατίθασα μαλλιά με τάση να φριζάρουν. Όσες έχετε τέτοια μαλλιά σαν τα δικά μου, είναι απαραίτητο να το έχετε...!

8ο προϊόν: Nivea Visage μαντηλάκια καθαρισμού

 Καθαρίζουν αποτελεσματικά, αφαιρούν το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια & αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Με πρωτεϊνες μεταξιού αφήνουν το δέρμα πολύ απαλό και είναι κατάλληλα για ώριμη επιδερμίδα. Βέβαια, δεν μπόρεσα να διαλέξω ποια θα πάρω γιατί ήταν δώρο σε ένα περιοδικό, οπότε πήρα το δώρο που είχε. Είναι πολύ καλά και πραγματικά ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Βέβαια, όσο καλά και να είναι, δεν είναι για καθημερινή χρήση! Απλά, όταν θα είστε πολλή κουρασμένη το βράδυ, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και μετά να μην απλώσετε ενυδατική, αφού, όπως λέει και το όνομά τους, είναι ενυδατικά μαντηλάκια καθαρισμού. Άρα, γλυτώνετε και ένα βήμα!

  Αυτή, λοιπόν, ήταν η συλλογή μου με τα προϊόντα της Nivea. Μπορεί να μην έχω πάρα πολλά, αλλά την αγάπησα αυτήν την εταιρεία από το πρώτο της προϊόν που αγόρασα!!!

  Ελπίζω να σας βοήθησα!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα...!


Φιλιά πολλά....!

                                                                      DoDo΄                                                                  

2 σχόλια:

  1. Το lip gloss από που ο πήρες γιατί εγώ δεν έχω δει στην Ελλάδα καλλυντικά της Nivea....

    www.studyaboutfashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πήρα κλασσικά από τα Hondos Center... Αν ρωτήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή