Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Λευκές γόβες




    Το μαύρο θα είναι πάντα in style, από το little black dress μέχρι τις μαύρες κλασικές γόβες. Οι μεγάλοι σχεδιαστές μόδας όμως αποφάσισαν να φωτίσουν αυτή την Άνοιξη με λευκές γόβες. Εάν το νέο trend σας φαίνεται παλιομοδίτικο θυμίζοντάς σας τη δεκαετία του ’90, σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη εάν το δοκιμάσετε. Οι λευκές γόβες συνδυάζονται με φωτεινά χρώματα αλλά και με σκούρα καθώς σπάνε τη μονοτονία, ταιριάζουν άψογα με τα prints, τα neon και μπορούν να σας χαρίσουν στυλάτες εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Σας προτείνουμε αυτή τη σεζόν να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι λευκές γόβες και σίγουρα δε θα σας απογοητεύσουν στιγμή!


Πώς να τις φορέσετε
   Για ένα casual και στυλάτο look συνδυάστε τις λευκές σας γόβες με ένα skinny jean σε έντονο χρώμα κι ένα απλό και φαρδύ t-shirt με V. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας και μία oversized τσάντα.
Για ένα girly look, οι λευκές σας γόβες μπορούν να φορεθούν με τη full skirt -εάν έχει ρίγες τόσο το καλύτερο- συνδυασμένη με ένα στενό απλό top, το οποίο θα φορέσετε από μέσα κι ένα κοντό ζακετάκι.    
Είναι το παπούτσι που θα απογειώσει το στυλ σας εάν είσαστε fun του ασπρόμαυρου trend της σεζόν. Συνδυάστε τις λευκές σας γόβες με ένα παντελόνι που φθάνει μέχρι τον αστράγαλο και το πουκάμισο "σκακιέρα", το οποίο θα φορέσετε από μέσα. Ολοκληρώστε το look με μια μαύρη ζώνη και ένα μαύρο clutch. 
Μη φοβηθείτε να τις φορέσετε με έντονα χρώματα και prints. Οι λευκές γόβες είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με το floral φόρεμα σας ή με τη φούξια φούστα σας.

Πάρτε και ιδέες....





Τα λέμε κορίτσια... Φιλιά πολλά....!

                                                                       DoDo'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου