Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Sunsilk Co-Creations πρόγραμμα αναδόμησης


















    Τα αγαπημένα σε όλες μας Sunsilk Co-Creations, έβγαλαν στην αγορά τη νέα τους ολοκληρωμένη σειρά: πρόγραμμα αναδόμησης για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Είναι η πορτοκαλί σειρά με 4 προϊόντα! Στη φωτογραφία βλέπετε τα 2 από τα 4, γιατί τη μάσκα και το serum δεν τα έχω. Στη φωτογραφία, από αριστερά είναι τα 2 σαμπουάν (είναι ίδια, αλλά με το μεγάλο που είναι 400mL, μου έδωσαν δώρο κι άλλο ένα 250mL) και από δεξιά το conditioner.
    Όλα τα προϊόντα είναι καταπληκτικά και με άρωμα τσιχλόφουσκας. Τα αγόρασα εχθές και ήθελα οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω. Τα δοκίμασα και έμεινα κατάπληκτη...! Αυτό που έκανα ήταν απλά να πλύνω τα μαλλιά μου με το σαμπουάν και να βάλω μετά το conditioner. Τα άφησα να στεγνώσουν μόνα τους και μετά από λίγη ώρα, τα έπιασα για να δω αν στέγνωσαν. Ενθουσιάστηκα!! Τα μαλλιά μυ ήταν τόσο απαλά που δεν το πίστευα...! Αυτή η σειρά, υπόσχεται μαλακά και ενυδατωμένα μαλλιά από τις πρώτες 5 εφαρμογές, εγώ όμως είδα αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή...!! Βγήκα στο δρόμο και πολλά κορίτσια με ρώτησαν τη σαμπουάν χρησιμοποιώ ή αν είναι δικά μου....!! Μην σας φαίνεται αδύνατο, όλα γίνονται...! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα...! Τα μαλλιά μου ανέμιζαν στον αέρα και τα ένιωθα τόσο μαλακά και ανάλαφρα όσο δεν φαντάζεστε...! Δεν είχα ξαναδοκιμάσει Sunsilk και τώρα είμαι σίγουρη ότι όλα τα προϊόντα τους πρέπει να είναι πολύ καλά...!
    Φυσικά να πω ότι δεν μου τα έδωσε η εταιρία να τα διαφημίσω (αν ήταν έτσι θα μου έδιναν και τη μάσκα και το serum) και ούτε πληρώθηκα για να διαφημίσω τα προϊόντα τους !!!! Απλά, σκέφτηκα ότι τώρα που ήρθε το καλοκαίρι, είναι μία καλή ευκαιρία να σας δείξω πώς να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας καλύτερα για να φαίνονται πιο όμορφα...!!
    Ελπίζω να σας βοήθησα...!
Φιλιά πολλά...!! Τα ξαναλέμε σε ένα επόμενο post!!!!

                                                               DoDo΄

2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ 5 ΚΡΕΜΕΣ SUNSILK!!
    http://beautywithmairy.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OK...! Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και σίγουρα θα πάρω μέρος στο διαγωνισμό...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή