Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πώς να αποκτήσετε μεγάλες και δυνατές βλεφαρίδες


                             

    Οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι κάτι σαν σύμβολο ομορφιάς στη γυναίκα. Τι γίνεται όμως όταν είναι μικρές και αδύναμες; Πρέπει κάπως να τις βοηθήσουμε να μεγαλώσουν και να δυναμώσουν άμεσα και με μόνιμα αποτελέσματα.
    Ένα μικρό μυστικό είναι  κάθε 2ο βράδυ, αφού έχετε ξεβαφτεί και πλύνει πολύ καλά το πρόσωπό σας, να πάρετε μικρή ποσότητα από σαμπουάν (αλλά όχι ό,τι σαμπουάν βρείτε στην αγορά, σαμπουάν για μικρά παιδιά, όπως το Johnson's baby no more tears με χαμομήλι ή το Penaten baby με χαμομήλι), να κάνετε σαπουνάδα στα δάχτυλά σας και να πλύνετε καλά τις βλεφαρίδες σας. Ύστερα, πρέπει να ξεπλύνετε πολύ καλά με χλιαρό νερό. Όπως και τα μαλλιά, έτσι και οι βλεφαρίδες είναι τρίχες και πρέπει να τις περιποιήστε εξίσου σωστά και σχολαστικά. Αν τις αφήνετε συνέχεια άπλυτες, τότε κι αυτές δεν θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό το τέλειο μακιγιάζ ματιών που θέλετε.
    Επίσης, κάτι άλλο που όλες νομίζω ξέρετε, είναι ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κοιμάστε βαμμένες. Και όχι μόνο για τις βλεφαρίδες, αλλά και για το υπόλοιπο πρόσωπο. Με τα χρόνια σχηματίζονται ρυτίδες, που νομίζω πως καμία δεν θέλει να τις έχει (φόβος και τρόμος!!) !
    Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε, αφού έχετε κάνει όλη την περιποίηση (ντεμακιγιάζ ματιών, προσώπου, ενυδατική κ.λ.π.), να βάζετε στα χέρια σας λίγη βαζελίνη και να απλώνετε πολύ καλά στις βλεφαρίδες. Απλά κλείστε τα μάτια και με τα χέρια σας απλώστε στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες με προσοχή. Η βαζελίνη έχει ενυδατική ικανότητα και αυτό θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις βλεφαρίδες σας να μεγαλώσουν. Αν σας έχει μείνει καθόλου βαζελίνη, μπορείτε να απλώσετε στα φρύδια σας για να τιθασευτούν.
    Ελπίζω να σας βοήθησα...!!!
Φιλιά πολλά !!
                                                                    DoDo'

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,
    Μία μικρή παρατήρηση... εκεί που λες "Επίσης, κάτι άλλο που όλες νομίζω ξέρετε, είναι ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κοιμάστε ποτέ άβαφες." μάλλον εννοείς το αντίθετο. :)
    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω... Καλά που μου το είπες... Δεν το είχα καταλάβει...
      Ευχαριστώ πάρα πολύ...!!!

      Διαγραφή